JOCURI CU PARCARI JOCURI NOI

jocuri noi
CATEGORII
CAUTA JOCURI


JOCURI PENTRU FETE
girl games
CELE MAI NOI JOCURI
Vezi toate jocurile noi
Aboneaza-te la rss
JOCURI CU PARCARI

Jocuri noi , Jocuri gratis, Jocuri online Jocuri Cu Parcari gratuite - Cele mai noi jocuri cu Jocuri Cu Parcari online


Jocuri avioane de parcat
AVIOANE DE PARCAT
Ai mai jucat vreodata jocuri cu avioane de parcat ? Daca nu , acum pe site-ul jocurias.com s-a adaugat un nou joc care speram sa faca senzatie . In acest joc de parcat , va trebui sa parchezi toate avioanele care vin din diverse batalii, din diverse colturi ale lumii...
Jocuri de parcat masini
DE PARCAT MASINI
Daca iti plac jocurile de parcat masini , acest joc se numara printre ele . Va trebui sa parchezi masinile , pe toate in parte , fiecare avand un grad de dificultate de la mic la mare . Trebuie sa parchezi masinile pana ce iti apare semnul OK .
Jocuri de scos masina din parcare
DE SCOS MASINA DIN PARCARE
Masina ta trebuie scoasa urgent din parcare , pentru a face loc unui transport foarte mare . Muta celelalte autovehicule din parcare , pentru a face loc masinii tale . Pentru a juca acest joc va trebui sa folosesti mouse-ul.
Jocuri Forklift Frenzy
FORKLIFT FRENZY
Forklift Frenzy este un joc ceva in genul jocurilor cu parcari , in care trebuie sa il ajuti pe acest sofer sa ridice toate cutiile si sa le puna la locul lor , cu ajutorul acestei masini . Parcheaza cutia in zona Loading , pentru a putea trece la urmatorul nivel.
Jocuri in croaziera
IN CROAZIERA
Ai plecat in croaziera cu acest vapor imens . Tocmai ai ajuns la destinatie , iar soferul acestui imens vapor nu mai stie cum sa il opreasca. Ajuta-l pe sofer sa opreasca acest vapor , si sa-l parcheze in locul indicat .
Jocuri maestrul parcarilor
MAESTRUL PARCARILOR
Daca ai mai jucat si alte jocuri cu parcari , ai vazut ca iti trebuie multa indemanare si multa atentie pentru a parca masinile . Acest joc cu parcari se denumeste maestrul parcarilor , deoarece va trebui sa parchezi masina ca la carte, sa arajnezi masina ca un adeva...
Jocuri parcheaza autobuze
PARCHEAZA AUTOBUZE
Ai visat vreodata sa conduci vreun autobuz? Fa diferite miscari pentru a parca acest autobuz in diverse statii de autobuz. Atentie , acest autobuz are volanul pe partea dreapta . Respecta si regulile de circulatie , pentru a putea parca autobuzul corect.
Jocuri parcheaza masinile in timp record
PARCHEAZA MASINILE IN TIMP RECORD
Parcheaza masinile de pe acest tir . Trebuie sa le dai jos din tir ,dupa care sa le parchezi unde le e locul.
Jocuri parcheaza tirul
PARCHEAZA TIRUL
Daca iti plac jocurile cu tiruri , acum ai ocazia de a parca acest tir. Parcheaza acest tir in chenarul portocaliu , avand grija sa nu il atingi de celelalte masini din imprejur sau de bordul din parcare . Foloseste-ti indemanarea de sofer pentru a parca acest tir , ...Alte categorii

Copyright 2009 - 2010 Jocuri Noi

JOCURI CU PARCARI