JOCURI CUBURI JOCURI NOI

jocuri noi
CATEGORII
CAUTA JOCURI


JOCURI PENTRU FETE
girl games
CELE MAI NOI JOCURI
Vezi toate jocurile noi
Aboneaza-te la rss
JOCURI CUBURI

Jocuri noi , Jocuri gratis, Jocuri online Jocuri Cuburi gratuite - Cele mai noi jocuri cu Jocuri Cuburi online


Jocuri elimina cuburi
ELIMINA CUBURI
Scopul tau in acest joc este de a elimina toate cuburile de culoare rosie . Trebuie sa le lasi in picioare pe celelalte cuburi de culoare verde . Joaca-te acest joc foarte usor , care poate fi jucat de copiii mici dar si de adultii care se plictisesc.
Jocuri glassez
GLASSEZ
Selecteaza cu atentie piesele pentru a le lipi pe aceasta forma, astfel va rezulta o forma geometrica foarte frumoasa , stralucita . Un foarte frumos joc de logica, de gandire , special creat pentru pasionatii de matematica si de geometrie.
Jocuri gravitat
GRAVITAT
Gravitat este un joc de logica foarte frumos cu cuburi . In acest joc va trebui sa obtii cate trei cuburi de aceeasi culoare , fie pe orizontala ,fie pe orizontala , care se vor elimina . Este un super joc de indemanare , foarte simpu , care poate fi jucat de catre o...
Jocuri linyca
LINYCA
Linyca este un joc usor de jucat , un joc de logica foarte relaxant , pe care il poti juca la servici sau acasa. Va trebui sa elimini aceste cuburi , care trebuie sa fie minim cate doua , si sa fie bineinteles de aceeasi culoare .
Jocuri tetris cu sonic
TETRIS CU SONIC
Iubesti jocurile cu sonic , dar si jocurile de tetris ? In acest joc de tetris va trebui sa asezi aceste cuburi astfel incat sa le distrugi pe toate , pe rand . Foloseste tastele directionale pentru a controla cuburile.Alte categorii

Copyright 2009 - 2010 Jocuri Noi

JOCURI CUBURI