JOCURI DE CAUTAT JOCURI NOI

jocuri noi
CATEGORII
CAUTA JOCURI


JOCURI PENTRU FETE
girl games
CELE MAI NOI JOCURI
Vezi toate jocurile noi
Aboneaza-te la rss
JOCURI DE CAUTAT

Jocuri noi , Jocuri gratis, Jocuri online Jocuri De Cautat gratuite - Cele mai noi jocuri cu Jocuri De Cautat online


Jocuri aduna comori
ADUNA COMORI
Aduna comori de sub apa . Pentru a aduna aceste comori pline cu aur va trebui sa lansezi submarinul care este lipit de vapor . Ai grija si la rechinii care circula prin acest ocean . Incearca sa aduni cat mai multe comori.
Jocuri age of empire
AGE OF EMPIRE
Age of empire este un joc de strategie foarte cunoscut , in care trebuie sa cauti cat mai multe comori prin intreaga lume . Construieste-ti propria ta armata cu care vei merge in fiecare colt din lume , cautand bijuterii .
Jocuri diferente
DIFERENTE
Iti plac jocurile cu diferente ? Aceste jocuri de logica sunt foarte frumoase din cauza suspansului ce il provoaca cautarea de diferente . Incearca sa cauti si sa gasesti diferentele dintre aceste doua imagini intr-un timp cat mai scurt .
Jocuri hotelul
HOTELUL
Ai venit la New York pentru o calatorie de afaceri , dar te-ai gandit sa iti iei si familia sa viziteze acest oras. Acum familia ta se pare ca s-a ratacit in acest mare hotel , iar tu va trebui sa o gasesti cat mai repede ca sa prindeti avionul .
Jocuri numere ascunse cu tarzan
NUMERE ASCUNSE CU TARZAN
Ajuta-l pe Tarzan sa gaseasca toate numerele care sunt ascunse in aceasta jungla pentru a-i putea trece pe cei mai buni prieteni ai sai , de aceasta insula , unde se gasesc animale foarte rele si unde nimeni nu si-ar dori sa traiasca . Gaseste toate numerele , folosi...Alte categorii

Copyright 2009 - 2010 Jocuri Noi

JOCURI DE CAUTAT