JOCURI DE PARCAT JOCURI NOI

jocuri noi
CATEGORII
CAUTA JOCURI


JOCURI PENTRU FETE
girl games
CELE MAI NOI JOCURI
Vezi toate jocurile noi
Aboneaza-te la rss
JOCURI DE PARCAT

Jocuri noi , Jocuri gratis, Jocuri online Jocuri De Parcat gratuite - Cele mai noi jocuri cu Jocuri De Parcat online


Jocuri avioane de parcat
AVIOANE DE PARCAT
Ai mai jucat vreodata jocuri cu avioane de parcat ? Daca nu , acum pe site-ul jocurias.com s-a adaugat un nou joc care speram sa faca senzatie . In acest joc de parcat , va trebui sa parchezi toate avioanele care vin din diverse batalii, din diverse colturi ale lumii...
Jocuri de parcat masini
DE PARCAT MASINI
Daca iti plac jocurile de parcat masini , acest joc se numara printre ele . Va trebui sa parchezi masinile , pe toate in parte , fiecare avand un grad de dificultate de la mic la mare . Trebuie sa parchezi masinile pana ce iti apare semnul OK .
Jocuri Forklift Frenzy
FORKLIFT FRENZY
Forklift Frenzy este un joc ceva in genul jocurilor cu parcari , in care trebuie sa il ajuti pe acest sofer sa ridice toate cutiile si sa le puna la locul lor , cu ajutorul acestei masini . Parcheaza cutia in zona Loading , pentru a putea trece la urmatorul nivel.
Jocuri in croaziera
IN CROAZIERA
Ai plecat in croaziera cu acest vapor imens . Tocmai ai ajuns la destinatie , iar soferul acestui imens vapor nu mai stie cum sa il opreasca. Ajuta-l pe sofer sa opreasca acest vapor , si sa-l parcheze in locul indicat .
Jocuri maestrul parcarilor
MAESTRUL PARCARILOR
Daca ai mai jucat si alte jocuri cu parcari , ai vazut ca iti trebuie multa indemanare si multa atentie pentru a parca masinile . Acest joc cu parcari se denumeste maestrul parcarilor , deoarece va trebui sa parchezi masina ca la carte, sa arajnezi masina ca un adeva...
Jocuri parcarea perfecta
PARCAREA PERFECTA
Parcheaza-ti masina perfect , ca la carte . Daca vei trece acest test, vei avea un job in acest domeniu , platit destul de bine.
Jocuri parcheaza autobuze
PARCHEAZA AUTOBUZE
Ai visat vreodata sa conduci vreun autobuz? Fa diferite miscari pentru a parca acest autobuz in diverse statii de autobuz. Atentie , acest autobuz are volanul pe partea dreapta . Respecta si regulile de circulatie , pentru a putea parca autobuzul corect.
Jocuri parcheaza masinile in timp record
PARCHEAZA MASINILE IN TIMP RECORD
Parcheaza masinile de pe acest tir . Trebuie sa le dai jos din tir ,dupa care sa le parchezi unde le e locul.
Jocuri parcheaza tirul
PARCHEAZA TIRUL
Daca iti plac jocurile cu tiruri , acum ai ocazia de a parca acest tir. Parcheaza acest tir in chenarul portocaliu , avand grija sa nu il atingi de celelalte masini din imprejur sau de bordul din parcare . Foloseste-ti indemanarea de sofer pentru a parca acest tir , ...Alte categorii

Copyright 2009 - 2010 Jocuri Noi

JOCURI DE PARCAT